علل خرابی دیسک کلاچ


1- سر بالایی ها و سرپایینی ها!

از موارد غیر قابل اجتناب حین رانندگی وجود سربالایی ها و سرپایینی ها هستند. وجود این ناهمواری ها وارد شدن فشار به موتور خودرو می شود و وارد شدن فشار به خودرو نیز باعث ایجاد آسیب به صفحه کلاچ میگردد. بهتر است در سربالایی ها و سر پایینی ها با حداکثتر احتساط اتوموبیل رانی کنید. با این کار عمر موتور خودرو تان و در نتیجه صفحه کلاچ را نیز افزایش می‌دید.

2-رانندگی پر سرعت

رانندگی با سرعت زیاد مساوری است با عمر کلاج کم.  شتاب زیاد باعث باعث استهلاک صفحه کلاچ می شود.

3-بیش از حد کلاج نگیرید

سعی کنید تا همیشه بعد از تعویض دنده، خیلی سریع و بدون تلف کردن وقت، پای خودتان را از روی کلاچ بردارید؛ چون که در صورت تماس پای شما با کلاچ،صفحه کلاچ خیلی سریع  درگیر می‌شه و درگیری بیشتر مساوی است با عمر مفیذ کمتر صفحه کلاج

4-بارگیری بیش از ظرفیت ممنوع!

سوار کردن دوستان و آشنایانتان بیش از ظرفیت خودرو یا جابجایی بار های سنگین باعث وارد شدن فشار به قطعات مختلف خودرو به از جمله صفحه کلاچ میشود و در نتیجه میزان استهلاک صفحه کلاج افزایش می یابد.

 

نشانه‌های خرابی دیسک و صفحه کلاج چیست؟

خودروسازها پیشنهاد می‌کنند که دیگه بعد از ۵۰ تا ۶۰ هزار کیلومتر با خودرو،صفحه و دیسک کلاچ تعویض بشوند. اما این عدد معیار کاملا دقیقی نیست و بیشتر از همه به نوع رانندگی شما وابستگی دارد. به طور مثال اگه شما در شهر های بزرگ و پر ترافیک رانندگی می کنید. بین 35 تا 45 هزار کیلومتر دیسک و صفحه کلاجتان را چک کنید. اگر در شهر های خلوت و کم ترافیک سکونت دارید، این عدد به ۷۰ تا ۸۰ هزار کیلومتر هم میتواند افزایش پیدا کند.  موارد زیر علائم تمام شدن صفحه کلاج هستتند:
1-بد جا رفتن دنده‌ست
2- عدم وجود قدرت کافی و نرمال خودرو در سر بالایی ها
3- سخت و بد جا رفتن ذنده یک و دنده عقب

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *